ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ / ΛΙΑΝΙΚΗ ... ΓΙΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 210-8003496 Ή ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΟ info@mybeautysecrets.gr
images

Seasons Foot Care Cracked Heel Gel Cream ---------- ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΚΑΣΙΜΑΤΑ !

 Η Seasons Foot Care Cracked Heel Gel Cream είναι gel για σκασμένες φτέρνες που μαλακώνει το δέρμα και αποκαθιστά τη φυσική του ενυδάτωση.

Έχει άμεσα αποτελέσματα και είναι εμπλουτισμένο με chitosan και d-panthenol που βοηθούν στην ανανέωση του δέρματος σχηματίζοντας ένα λεπτό φιλμ πάνω στις φτέρνες. Mε αντιμικροβιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Just Glamorous

 

 …… Η Seasons Foot Care Cracked Heel Gel Cream είναι gel για σκασμένες φτέρνες της σειράς Seasons Foot Care που μαλακώνει το δέρμα και αποκαθιστά τη φυσική του ενυδάτωση. Το gel έχει άμεσα αποτελέσματα και είναι εμπλουτισμένο με chitosan και d-panthenol που βοηθούν στην ανανέωση του δέρματος σχηματίζοντας ένα λεπτό φιλμ πάνω στις φτέρνες. Αφαιρεί γρήγορα τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Έχει, επίσης, αντιμικροβιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες.
 

Αποκαθιστά ενεργά την εξαιρετικά ξηρή, σκασμένη επιδερμίδα στα πόδια και την κάνει πάλι απαλή και υγιή. Χάρη στο προστατευτικό της φράγμα, που προστατεύει τα σκασίματα από εξωτερικές επιρροές και συγκρατεί την υγρασία της επιδερμίδας. Έτσι, δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον χάρη στα αποτελεσματικά συστατικά της και ενισχύει τη φυσική διαδικασία αναγέννησης της επιδερμίδας.
 

Η βαθιά διεισδυτική και εύκολα απορροφητική σύνθεση της, ενθαρρύνει το σχηματισμό λείας επιδερμίδας, ενώ βοηθά στη πρόληψη του σκασμένου δέρματος.
 

Προσφέρει γρήγορη και "ενεργή" ανάπλαση στο δέρμα των ποδιών σας.
 

Πέρα από την περιοχή της φτέρνας, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σκληρύνσεις και σκουρόχρωμες επιφάνειες του δέρματος των πελμάτων, των γονάτων και των αγκώνων.

Έχει υπέροχο άρωμα και είναι σε πρακτική συσκευασία…...

Απόσπασμα ανάρτησης
JustGlamorous – 29/05/2019
http://justglamorousgreece.blogspot.com

OUR BRANDS

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα