Τρόποι Πληρωμής

 

1. Μέσω αντικαταβολής 
Για αγορές μέχρι 499 ευρώ μπορείτε να αποπληρώσετε το συνολικό ποσό του προϊόντος στον υπάλληλο του courier μόλις το παραλάβετε στο χώρο σας. Παραγγελίες 500 ευρώ και άνω, εξοφλούνται μόνο μέσω τραπεζικού λογαριασμού βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας. Για παραγγελίες με αντικαταβολή υπάρχει χρέωση €1,90 ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας ή τόπου παράδοσης στην Ελλάδα.
 

2. Μέσω χρέωσης πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας
Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια του λογαριασμού σας. Μόλις ολοκληρώσετε την αποστολή της παραγγελίας σας στο MyBeautySecrets.gr θα μεταφερθείτε στην ασφαλή σελίδα της Τράπεζας Πειραιώς για την εισαγωγή των στοιχείων της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας. Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας σε secure server της Τράπεζας Πειραιώς. Το MyBeautySecrets.gr είναι ασφαλές για ηλεκτρονικές συναλλαγές, ΔΕΝ διατηρεί και ΔΕΝ αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας. Θα πρέπει για κάθε νέα παραγγελία σας να επανεισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας. 
Επίσης, παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των €35 μπορούν να εξοφληθούν σε 3 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα.
 

3. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα της παραγγελίας σας στον τραπεζικό λογαριασμό του MyBeautySecrets.gr. Ο τραπεζικός λογαριασμός ανήκει στην εταιρεία με την επωνυμία:
''Π. ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΙΚΕ'' με διακριτικό τίτλο ''4BEAUTYMANIACS''. 
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6908-140876-384
IBAN: GR64 0171 9080 0069 0814 0876 384
 
Μετά την κατάθεση των χρημάτων σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας για την επιβεβαίωση της κατάθεσης στο 210-8003496 ή να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω email στο info@mybeautysecrets.gr.

4. Παραλαβή από κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε και να πληρώσετε την παραγγελία σας σε ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα χωρίς χρέωση μεταφορικών και αντικαταβολής