Συχνές Ερωτήσεις

 

Σε πόσες μέρες θα παραλάβω την παραγγελία μου;
Αποστολές - Ελλάδα
Η παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με μία από τις εταιρείες ταχυμεταφορών που συνεργάζεται το MyBeautySecrets.gr σε 1 - 3 εργάσιμες ημέρες. Για κάποιες απομακρυσμένες ή/και νησιωτικές περιοχές ο χρόνος παράδοσης είναι 2 - 5 εργάσιμες μέρες.
Παραλαβή από Κατάστημα
Στα ίδια χρονικά περιθώρια, μπορείτε να παραλάβετε και να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα χωρίς χρεώσεις μεταφορικών και αντικαταβολής.
Αποστολές - Κύπρος
Η παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργάζεται το MyBeautySecrets.gr σε 3 - 5 εργάσιμες ημέρες.


Με ποιους τρόπους μπορώ να πληρώσω την παραγγελία μου;
• Με κατάθεση/έμβασμα στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας
• Με Αντικαταβολή για παραγγελίες μέχρι 499€, κατά την παράδοση των προϊόντων από τον διανομέα της εταιρίας ταχυμεταφορών που συνεργάζεται το MyBeautySecrets.gr με επιπλέον χρέωση 1,90€. Για παραγγελίες από 500€ και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής
• Σε ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα χωρίς χρέωση αντικαταβολής.


Ποια είναι τα συνεργαζόμενα καταστήματα;
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@mybeautysecrets.gr για διαθεσιμότητες των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν στα συνεργαζόμενα καταστήματα.


Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;
Φυσικά και μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε. Χωρίς καμία επιβάρυνση μέσα σε 24 ώρες με την προϋπόθεση όμως, ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας. Παρακαλώ διαβάστε την Πολιτική Ακύρωσης παραγγελιών που συμπεριλαμβάνεται στους Όρους Χρήσης της σελίδας μας.


Μπορώ να επιστρέψω κάποιο προϊόν;
Φυσικά και μπορείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που έχετε αγοράσει από το MyBeautySecrets.gr. Το MyBeautySecrets.gr δέχεται την επιστροφή προϊόντων εντός 14 ημερολογιακών ημερών υπό τις προϋποθέσεις. που αναφέρονται στην Πολιτική Επιστροφών μας που συμπεριλαμβάνεται στους Όρους Χρήσης της σελίδας μας. Σε κάθε περίπτωση σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-8003496 για να σας καθοδηγήσουμε.


Είναι ασφαλή τα προσωπικά μου δεδομένα;
Το MyBeautySecrets.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι απόλυτα ασφαλείς και απόρρητες.


Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με το MyBeautySecrets.gr;
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω e-mail στο info@mybeautysecrets.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 210-8003496 από Δε-Πα 9πμ-7μμ και Σα 10πμ-3μμ.